Agenda

Open de Netwerken – Ontdek de kracht van jouw netwerk pagina
26 sep.

Netwerken – Ontdek de kracht van jouw netwerk

26-09-2023

Voel je soms de aarzeling om jezelf te laten zien? Vind je het lastig om anderen te laten weten over jouw unieke talenten en toegevoegde waarde? En vraag je jezelf af: hoe kan ik een nieuwe functie vinden of promotie maken als niemand weet waar ik naar op zoek ben of wat ik te bieden heb?Het is tijd om je netwerk in te zetten! Maar misschien denk je: "Ik ben niet goed in sales en voel me ongemakkelijk bij zelfpromotie." Hier is het mooie: netwerken is helemaal niet hetzelfde als verkopen. Het draait allemaal om de juiste aanpak.Elke persoon die je ontmoet, wordt automatisch een waardevol onderdeel van jouw netwerk. En deze groep mensen kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar nieuwe kansen en uitdagingen.Tijdens onze inspiratiesessie onthullen we de geheimen van effectief netwerken, allemaal in slechts 1,5 uur. Leer de tips, trucs, do's en dont's die je zullen begeleiden tijdens het netwerken. Geen zorgen, na deze sessie voel je je vol vertrouwen om de stap te zetten en je eerste netwerkgesprek in te plannen.

Lees meer
Open de Ontdekdezorg: Open dag locatie De Morgenster (WelThuis) pagina
27 sep.

Ontdekdezorg: Open dag locatie De Morgenster (WelThuis)

27-09-2023

Heb jij hart voor de zorg en wil jij bewoners het WelThuis gevoel geven? Maar, wil jij eerst vrijblijvend kennismaken voordat je daadwerkelijk solliciteert? Bij WelThuis kan het! De locatie De Morgenster zet haar deuren open, zodat jij binnen kunt lopen en kunt ervaren of dit jouw volgende werkplek wordt. Speciaal voor jou wordt de koffie klaargezet en kun je vrijblijvend kennis maken met WelThuis. Aanmelden hiervoor is niet nodig. 

Lees meer
Open de Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit pagina
28 sep.

Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit

28-09-2023

Vitaliteit is een basisbehoefte. Vitaliteit gaat over levenskracht, energie en veerkracht – het gevoel sterk en fit te zijn. Juist voor medewerkers in zorg en welzijn, waar de focus vaak op anderen ligt, is prioriteit geven aan jouw vitaliteit van essentieel belang.

Lees meer
Open de Ontdekdezorg: Leren en werken in het Groene Hart Ziekenhuis pagina
03 okt.

Ontdekdezorg: Leren en werken in het Groene Hart Ziekenhuis

03-10-2023

Op dinsdagavond 3 oktober organiseert het Groene Hart Ziekenhuis een Ontdek de Zorg-avond speciaal voor havo- en vwo-scholieren uit het eindexamenjaar. Tijdens deze avond geven ze voorlichting over de volgende beroepsopleidingen (leerwerktrajecten).• Anesthesiemedewerker• Operatieassistent• Radiodiagnostisch laborant• Laborant Klinische NeurofysiologieTijdens de Ontdek de Zorg-avond vertellen leerlingen en praktijkopleiders wat deze opleidingen inhouden, wat leerlingen in de praktijk gaan doen en wat de toelatingseisen zijn. Je krijgt deze avond een uniek kijkje op deze afdelingen én uitleg over alle techniek en apparatuur. Vooraf aanmelden voor de avond is nodig. Hieronder de praktische informatie op een rij:Waar: Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, GoudaWanneer: Dinsdagavond 3 oktober van 19.00 – 21.00 uurMeer informatie en aanmelden: www.werkenbijghz.nl/ontdek 

Lees meer
Open de Ontdekdezorg.festival pagina
03 okt.

Ontdekdezorg.festival

03-10-2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg- en welzijnssector? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het Ontdekdezorg.festival is dé plek waar jij als werkzoekende in contact komt met potentiële werkgevers uit de sector. 

Lees meer
Open de Ontdekdezorg: Open dag locatie Borchleen (WelThuis) pagina
04 okt.

Ontdekdezorg: Open dag locatie Borchleen (WelThuis)

04-10-2023

Heb jij hart voor de zorg en wil jij bewoners het WelThuis gevoel geven? Maar, wil jij eerst vrijblijvend kennismaken voordat je daadwerkelijk solliciteert? Bij WelThuis kan het! De locatie Borchleen zet haar deuren open, zodat jij binnen kunt lopen en kunt ervaren of dit jouw volgende werkplek wordt. Speciaal voor jou wordt de koffie klaargezet en kun je vrijblijvend kennis maken met WelThuis. Aanmelden hiervoor is niet nodig. 

Lees meer