Agenda

Open de Ontdekdezorg: Banenborrel bij Gemiva pagina
15 jun.

Ontdekdezorg: Banenborrel bij Gemiva

15-06-2023

Of je nou op zoek bent naar een vaste baan, flexibele baan, vrijwilligerswerk, of een stage- of leerplek; Gemiva spreekt je graag. Kom informeel kennismaken tijdens één van de borrels. 

Lees meer
Open de Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit pagina
20 jun.

Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit

20-06-2023

Vitaliteit gaat over levenskracht en levensenergie, je sterk en fit voelen en het aanwezig zijn van veerkracht. Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in zorg en welzijn, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt. 

Lees meer
Open de Werk en Privé in Balans pagina
21 jun.

Werk en Privé in Balans

21-06-2023

Druk, druk, druk…. Na een lange werkdag op de bank neerploffen en ontspannen is er vaak niet bij. Thuis loopt alles namelijk ook gewoon door. Mantelzorgen, huishouden, het gezin, teveel om op te noemen. Hoe vind je de balans om al deze ballen in de lucht te houden? Tijdens de online inspiratiesessie Werk en Privé in Balans krijg je inzicht in de stappen die je kan zetten om meer invloed te hebben op jouw werk-privébalans. Je leert meer over wat je belemmert, wat je hulpbronnen zijn, de cirkel van invloed en je oefent om te ontspannen. Je maakt een plan waarmee je na de inspiratiesessie direct aan de slag kunt om de eerste stappen naar een betere balans te zetten

Lees meer
Open de Werkgeluk pagina
22 jun.

Werkgeluk

22-06-2023

Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij werkgeluk heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan.Deze online inspiratiesessie helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De inspiratiesessie is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Lees meer
Open de Ontdek jouw drijfveren! pagina
26 jun.

Ontdek jouw drijfveren!

26-06-2023

Waar kom jij jouw bed voor uit? Ieder mens heeft bepaalde drijfveren in zijn of haar leven, maar hoe goed ken jij deze? In deze inspiratiesessie krijg jij hier inzicht in.Soms komen er veranderingen op je pad, bijvoorbeeld een reorganisatie, een vertrek van een collega, of je verandert zelf van functie. Alles lijkt dan anders, maar jouw persoonlijke drijfveren in het leven blijven vaak overeind. Als je inzicht krijgt in jouw drijfveren kun je vragen als ‘Waar sta je nu?’ en ‘Past dit beeld nog met jouw werkelijkheid?’ beter beantwoorden.  Voordat de sessie begint heb je de thuisopdracht gemaakt en ontdek jij jouw persoonlijke drijfveren en loopbaanankers. Deze opdracht stimuleert je om na te denken over je eigen competenties, drijfveren en waarden. Dit delen we (als je wilt anoniem) in de inspiratiesessie met elkaar. Om van en met elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Je krijgt aansluitend handvatten aangereikt om er actief mee aan de slag te gaan.Na deze sessie kun je 1 op 1 kosteloos een gesprek aanvragen met een Sterk in je werk coach voor verdere verdieping. Graag ontmoeten we je online, tot dan!Ter aanvulling: Deze sessie sluit het beste aan voor medewerkers die minimaal 5 jaar ervaring hebben opgedaan. Pas na enige jaren ervaring kun je in de praktijk gaan ervaren welk anker het beste past bij jou. Om van daaruit verder te bewegen met de voorwaarden die ondersteunend zijn aan jouw anker.

Lees meer
Open de Werken en Mantelzorgen pagina
28 jun.

Werken en Mantelzorgen

28-06-2023

Het beroep dat op mantelzorgers gedaan wordt is groeiende. Steeds meer mensen wonen immers langer zelfstandig thuis. Vele zorg- en welzijnsprofessionals zijn naast hun werk in deze branche dus ook actief als mantelzorger binnen de eigen sociale kring. Volgens de laatste cijfers combineert een op de vier Nederlanders mantelzorgtaken met een betaalde baan.De combinatie van werken en mantelzorgtaken vergt veel tijd en energie en kan ook te veel worden, zeker als de mantelzorgtaken langdurig en intensief zijn. Hoe bewaak jij jouw grenzen hierin?

Lees meer