Agenda

Open de Ontdekdezorg: Leren en werken in het Groene Hart Ziekenhuis pagina
03 okt.

Ontdekdezorg: Leren en werken in het Groene Hart Ziekenhuis

03-10-2023

Op dinsdagavond 3 oktober organiseert het Groene Hart Ziekenhuis een Ontdek de Zorg-avond speciaal voor havo- en vwo-scholieren uit het eindexamenjaar. Tijdens deze avond geven ze voorlichting over de volgende beroepsopleidingen (leerwerktrajecten).• Anesthesiemedewerker• Operatieassistent• Radiodiagnostisch laborant• Laborant Klinische NeurofysiologieTijdens de Ontdek de Zorg-avond vertellen leerlingen en praktijkopleiders wat deze opleidingen inhouden, wat leerlingen in de praktijk gaan doen en wat de toelatingseisen zijn. Je krijgt deze avond een uniek kijkje op deze afdelingen én uitleg over alle techniek en apparatuur. Vooraf aanmelden voor de avond is nodig. Hieronder de praktische informatie op een rij:Waar: Groene Hart Ziekenhuis, Bleulandweg 10, GoudaWanneer: Dinsdagavond 3 oktober van 19.00 – 21.00 uurMeer informatie en aanmelden: www.werkenbijghz.nl/ontdek 

Lees meer
Open de Ontdekdezorg.festival pagina
03 okt.

Ontdekdezorg.festival

03-10-2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg- en welzijnssector? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het Ontdekdezorg.festival is dé plek waar jij als werkzoekende in contact komt met potentiële werkgevers uit de sector. 

Lees meer
Open de Ontdekdezorg: Open dag locatie Borchleen (WelThuis) pagina
04 okt.

Ontdekdezorg: Open dag locatie Borchleen (WelThuis)

04-10-2023

Heb jij hart voor de zorg en wil jij bewoners het WelThuis gevoel geven? Maar, wil jij eerst vrijblijvend kennismaken voordat je daadwerkelijk solliciteert? Bij WelThuis kan het! De locatie Borchleen zet haar deuren open, zodat jij binnen kunt lopen en kunt ervaren of dit jouw volgende werkplek wordt. Speciaal voor jou wordt de koffie klaargezet en kun je vrijblijvend kennis maken met WelThuis. Aanmelden hiervoor is niet nodig. 

Lees meer
Open de Ontdekdezorg: Informatieochtend bij Forensisch Centrum Teylingereind pagina
07 okt.

Ontdekdezorg: Informatieochtend bij Forensisch Centrum Teylingereind

07-10-2023

Als je nog nooit in een gevangenis bent geweest is het soms moeilijk voor te stellen hoe dat is. Daarom organiseert Forensisch Centrum Teylingereind regelmatig informatieavonden en -ochtenden, waarin je bijgepraat wordt over de organisatie, de inhoud van de vacatures, de methodieken die toegepast worden en krijg je een rondleiding. Met dit kijkje achter de muren krijg jij een goed beeld en proef je ook de sfeer van het centrum!

Lees meer
Open de Ontdek jouw drijfveren! pagina
10 okt.

Ontdek jouw drijfveren!

10-10-2023

Waar kom jij elke ochtend je bed voor uit? Ieder mens heeft unieke drijfveren in het leven, maar hoe goed ken jij die van jezelf? In deze inspiratiesessie krijg je inzicht in jouw persoonlijke drijfveren.Veranderingen komen soms onverwacht op je pad, zoals een reorganisatie, het vertrek van een fijne collega, of een verandering in je eigen functie. Alles lijkt dan anders, maar jouw persoonlijke drijfveren in het leven blijven vaak onveranderd. Door inzicht te krijgen in jouw drijfveren, kun je beter antwoord geven op vragen als ‘Waar sta je nu?’ en ‘Past dit beeld nog bij jouw huidige werkelijkheid?’Voorafgaand aan de sessie heb je een thuisopdracht gemaakt waarmee je jouw persoonlijke drijfveren en loopbaanankers hebt ontdekt. Deze opdracht stimuleert je om na te denken over je eigen competenties, drijfveren en waarden. In de inspiratiesessie delen we (eventueel anoniem) deze inzichten met elkaar, zodat we van elkaar kunnen leren en ervaringen kunnen uitwisselen.Let op! Deze sessie is het meest geschikt voor medewerkers met minimaal 5 jaar werkervaring. Pas na enkele jaren ervaring kun je in de praktijk ontdekken welk anker het beste bij jou past. Van daaruit kun je verder gaan bewegen.Na deze sessie heb je de mogelijkheid om kosteloos een 1-op-1 gesprek aan te vragen met een Sterk in je Werk-coach voor verdere verdieping. We kijken ernaar uit je online te ontmoeten!

Lees meer
Open de Mbo-opleidingenmarkt 2023 pagina
11 okt.

Mbo-opleidingenmarkt 2023

11-10-2023

Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober, van 16.00 tot 20.00 uur, vindt de Mbo-opleidingenmarkt 2023 in de Hooglandse Kerk in Leiden plaats. Tijdens deze opleidingsmarkt kunnen scholieren en hun ouders van het VMBO en de HAVO informatie krijgen over vervolgopleidingen. Wij staan er namens de campagne 'Kom Zorgen Dan' om de sector Zorg en Welzijn onder de aandacht te brengen bij deze doelgroep.De opleidingsmarkt wordt jaarlijks bezocht door honderden scholieren met hun ouders.

Lees meer