Ademcoaching/Mindfulness

Ademcoaching/Mindfulness

Je bent aan het werk en merkt op dat je geest afdwaalt naar allemaal andere gedachten dan waar je mee bezig bent. Je gedachten gaan bijvoorbeeld over wat er thuis gebeurt of wat je net tegen je collega zei. Tijdens deze gedachten bestaat het nú niet meer, je bent bezig met het verleden of de toekomst.

Deze inspiratiesessie geeft jou een kleine impressie van hoe je in het nu kunt blijven door middel van mindfulness en adem. Je wordt uitgedaagd om in jezelf te keren en op zoek te gaan naar de juiste tools om beter in je vel te zitten en te genieten van het nú. 

Draag iets wat comfortabel zit, zorg dat je in een rustige ruimte bent en laat je verassen (door jezelf). 

Wanneer?

De online workshop vindt plaats op donderdag 23 juni, van 11.00 tot 12.30 uur. Let op: op donderdag 14 juli organiseren we een extra workshop Ademcoaching/Mindfulness. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels geopend. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. Om je aanmelding definitief te maken is het, vanwege de subsidie, nodig dat je jezelf tevens registreert via de website www.sterkinjewerk.nl. Door je hier te registeren kunnen wij deze workshop gratis aanbieden. Je krijgt hierover meer instructies in de bevestigingsmail.  

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Marjolijn van Tol via marjolijn@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.