Hoe je als zorgmedewerker je geluk kunt vergroten

Hoe je als zorgmedewerker je geluk kunt vergroten

In deze interactieve sessie worden op een laagdrempelige manier wetenschappelijke inzichten over geluk vertaald naar de praktijk van de zorgmedewerker, in zowel de werk- als de privésituatie. Humoristisch, praktisch toepasbaar en inspirerend. 

Over de spreker

Patrick van Hees studeerde Commerciële Economie, Sociale Wetenschappen en Applied Positive Psychology (aan de Anglia Ruskin University in Cambridge). Patrick doet al jaren onderzoek en reisde al meer dan dertig keer naar Cambridge, dat uitgroeide tot zijn inspiratiebron. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksformule’ Geluk is D.O.M. (Doelen Oplaadpunten Mensen), die hij ontvouwt in zijn spannende debuutroman De Geluksprofessor (2011), en verder uitwerkt in De Geluksoma (2015, over het geheim van gelukkig oud worden) en zijn meest recente boek Geluk is D.O.M. – drie bouwstenen voor geluk (2016).

Wanneer?

De online sessie vindt plaats op maandag 14 november, van 13.30 tot 14.30 uur. 

Aanmelden

De inschrijvingen openen op maandag 3 oktober. Vanaf dan kun je je aanmelden op deze pagina. 

Meer informatie

Deze sessie maakt deel uit van de Sterk in je werk week. Kijk hier voor het hele programma. Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk via renske@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.