Loopbaanankers

Loopbaanankers

Welke waarden vind jij belangrijk in jouw carrière? Oftewel, wat zijn jouw loopbaanankers? In deze inspiratiesesse krijg je hier inzicht in en ontdek je welke acht ankers er zijn die jou kunnen ondersteunen. Waar sta je nu? Past dit beeld met jouw werkelijkheid? Of merk je dat verandering nodig is om dichter bij jouw loopbaananker te komen?

Voordat de sessie begint heb je de thuisopdracht gemaakt. Deze loopbaan-orientatie lijst stimuleert je na te denken over je eigen competenties, drijfveren en waarden. Deze delen we (als je wilt anoniem) in de inspiratiesessie met elkaar om van en met elkaar te leren. Deze sessie sluit het beste aan bij medewerkers die minimaal vijf jaar werkervaring hebben opgedaan. Pas na enige jaren ervaring kun je namelijk in de praktijk ervaren welk anker het beste past bij jou, om van daaruit verder te bewegen met de voorwaarden die ondersteunend zijn aan jouw anker.

Wanneer?

De inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 17 november, van 19.30 tot 21.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Neem dan contact op met Marjolijn van Tol via marjolijn@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.