Netwerken - Ontdek de kracht van jouw netwerk (live)

Netwerken binnen jouw loopbaan

Netwerken – Ontdek de kracht van jouw netwerk

Voel je soms de aarzeling om jezelf te laten zien? Vind je het lastig om anderen te laten weten over jouw unieke talenten en toegevoegde waarde? En vraag je jezelf af: hoe kan ik een nieuwe functie vinden of promotie maken als niemand weet waar ik naar op zoek ben of wat ik te bieden heb?

Het is tijd om je netwerk in te zetten! Maar misschien denk je: "Ik ben niet goed in sales en voel me ongemakkelijk bij zelfpromotie." Hier is het mooie: netwerken is helemaal niet hetzelfde als verkopen. Het draait allemaal om de juiste aanpak.

Elke persoon die je ontmoet, wordt automatisch een waardevol onderdeel van jouw netwerk. En deze groep mensen kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar nieuwe kansen en uitdagingen.

Tijdens onze inspiratiesessie onthullen we de geheimen van effectief netwerken, allemaal in slechts 1,5 uur. Leer de tips, trucs, do's en dont's die je zullen begeleiden tijdens het netwerken. Geen zorgen, na deze sessie voel je je vol vertrouwen om de stap te zetten en je eerste netwerkgesprek in te plannen.

Na deze inspiratiesessie

✓ Weet je de waarde van jouw eigen netwerk; 
✓ Heb je ervaren wat werkt (en wat niet); 
✓ Kan je direct aan de slag met tips om je netwerkgesprek te plannen; 
✓ Ben jij in beweging en bezig met je volgende stap.

Waar deze sessie niet over gaat

X Jezelf presenteren op LinkedIn
X Sociaal netwerken

Wanneer?

De inspiratiesessie vindt plaats op dinsdag 30 januari, van 13.30 tot 16.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd bij ZWconnect (Louis Braillelaan 100, 2719 EK Zoetermeer). We verzoeken je vriendelijk om niet op ons terrein te parkeren. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Of wil je je voor meer dan één inspiratiesessie aanmelden? Neem dan contact op met Esmée van der Hagen via esmee@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.