Werkgeluk

Sterk in je werk
Werkgeluk (3)

Werkgeluk

Werken met een gevoel van geluk geeft betekenis aan wat je doet en tilt de balans naar de positieve kant. Toch kunnen zelfs bij werkgeluk soms negatieve gevoelens waardevol zijn, omdat ze je waarschuwen wanneer er iets dreigt mis te gaan.

Deze online inspiratiesessie helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. Het is een persoonlijke reis waarbij we jouw leiderschap versterken. Samen gaan we aan de slag met een praktische tool waarmee je zelf invloed kunt uitoefenen op jouw werkgeluk. Ook krijg je waardevolle inzichten over de factoren die van invloed zijn op werkgeluk. Deze sessie is nuchter, praktisch en bovenal inspirerend.

Ontdek het ware geluk in jouw werk en maak de keuze voor een betekenisvolle en succesvolle toekomst. En onthoud: een besluit zet je in beweging, terwijl twijfel je leven op pauze zet. Kies er vandaag nog voor om vooruit te komen en bouw aan een sterker gevoel van werkgeluk.

Na deze inspiratiesessie

✓ Weet je wat werkgeluk voor jou betekent; 
✓ Heb je ervaren hoe verschillende elementen invloed kunnen hebben op jouw werkgeluk; 
✓ Beschik je over praktische tips om jouw werkgeluk te vergroten; 
✓ Ben je in beweging, want geluk leidt naar succes!

Wanneer

De online inspiratiesessie vindt plaats op woensdag 20 maart, van 15.00 tot 16.30 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina.

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Of wil je je voor meer dan één inspiratiesessie aanmelden? Neem dan contact op met Esmée van der Hagen via esmee@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.