#gelukkigwerken

Gelukkig Werken

Als je gelukkig werkt, dan heb je het gevoel dat je iets doet wat de moeite waard is. Je verschuift de balans naar de positieve kant. Maar ook bij gelukkig werken heb je soms negatieve gevoelens nodig. Bijvoorbeeld om jou een signaal te geven wanneer iets dreigt mis te gaan.

Deze workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Ook krijg je kennis over de factoren die van belang zijn voor werkgeluk. De training is nuchter, praktisch en inspirerend.

Na deze workshop

✓ weet jij wat gelukkig werken voor jou kan betekenen;
✓ heb je ervaren hoe de verschillende elementen van invloed kunnen zijn op jouw werkgeluk;
✓ kun je aan de slag met de tips om je eigen werkgeluk te vergroten;
✓ ben jij in beweging, want geluk leidt naar succes.

Wanneer

De workshop vindt plaats op dinsdag 14 december, van 11.00 tot 12.30 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de button onderaan deze pagina. Om je aanmelding definitief te maken, is het nodig dat je je tevens aanmeldt via de website www.sterkinjewerk.nl. Door je aan te melden bij Sterk in je werk kunnen wij deze middag gratis aanbieden. Meer hierover lees je in de bevestigingsmail die je toegestuurd krijgt na aanmelding voor deze workshop. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Nicolien Verhage via nicolien@zw-connect.nl of 06 - 82 73 67 21.