Balanceren is een werkwoord

Balanceren is een werkwoord

‘Ontspannen? Daar heb ik echt geen tijd voor.’ Hoe kan het toch dat sommige mensen alles uit een dag halen, terwijl anderen constant tijd tekortkomen? Na een drukke werkdag kom jij thuis, maar een ontspannen avondje voor jezelf lijkt er nooit van te komen. Thuis wordt er van je verwacht dat je altijd ‘AAN’ staat. Net als op je werk, lijkt hier alles ook gewoon 24/7 door te gaan. Mantelzorgen, huishouden, hobby’s, je gezin...

Hoe kun je alle ballen in de lucht houden en tegelijkertijd zorgen voor een gezonde balans? Ontdek het tijdens de online inspiratiesessie ‘Balanceren is een werkwoord’. Hier leer je de stappen om meer regie te nemen over jouw werk-privébalans. Je krijgt inzicht in wat je tot nu toe heeft belemmerd, welke hulpbronnen je kunt aanboren en hoe de cirkel van invloed je kan ondersteunen. Daarnaast oefenen we samen met ontspanningstechnieken.

Evenwicht vinden is een actieve keuze. En met de juiste tools kun jij volop genieten van zowel je werk als je privéleven!

Na deze inspiratiesessie:

✓ Heb je handvatten om de balans tussen werk en privé te (her)vinden én te behouden; 
✓ Ben je bewust van je doelen en keuzes; 
✓ Weet je hoe je kunt ontspannen, zelfs in drukke tijden; 
✓ Stap je de bijeenkomst uit met een persoonlijk actieplan!

Wanneer?

De online inspiratiesessie vindt plaats op woensdag 20 september, van 15.30 tot 17.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Neem dan contact op met Esmée van der Hagen via esmee@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.