HR ZZW_4110web GGZ begeleider tuinieren client activiteit

Blijf inzetbaar

Het is belangrijk om op een gezonde en verantwoorde manier aan het werk te gaan in Zorg en Welzijn. Op blijfinzetbaar.nl krijg je tools, tips en praktijkverhalen over je eigen vitaliteit, goede werkomstandigheden en je persoonlijke ontwikkeling. 

Vitaal en gezond

Er zijn meerdere factoren die invloed kunnen hebben op jouw vitaliteit. Een gezonde leefstijl spreekt misschien voor zich, maar heb je weleens nagedacht wat financiële problemen of mantelzorgen van je gezondheid vragen? Lees hier meer over tips om grip te krijgen op deze factoren. 

Werkomstandigheden en cultuur

Te veel werkdruk zorgt vaak voor minder werkgeluk. Daarnaast kan ongewenst gedrag op de werkvloer en een te hoge mate van fysieke belasting behoorlijk invloed hebben op jouw werkplezier. Leer hier meer over de manieren hoe je hiermee om kunt gaan. 

Persoonlijke ontwikkeling

Denk niet dat studeren alleen weggelegd is voor jongeren. In elke fase van je leven kun je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo is niet iedereen een geboren leider, maar kun je coachende vaardigheden zeker aanleren. Hoe? Dat lees je hier.