Haagse Hogeschool

Let’s change! Dat is de uitnodiging van De Haagse Hogeschool aan iedereen. Wij willen de wereld waarin wij leven veranderen, verbeteren. Maar dat lukt alleen als we dat samen doen, zelf groeien en zo mee veranderen. Want wie betrokken is bij de wereld waarin we leven en daarin kritisch rondkijkt en vooruitkijkt, weet dat we nieuwe antwoorden nodig hebben. En die vinden we sneller als we voortdurend elkaars inzichten, vaardigheden en technieken delen en leren toepassen.

Opleiding Social Work (voltijd en deeltijd/ duaal)

Als je wilt weten wat mensen drijft en als je hen wilt helpen het beste uit hun leven te halen, dan is de opleiding Social Work (voltijd of deeltijd/duaal) echt iets voor jou. Als social worker leer je mensen zichzélf te helpen, zodat zij zo goed mogelijk meedoen in de maatschappij.
Daarnaast leer je in een team te werken en leer je jouw talenten en kennis in te zetten om anderen te motiveren en te inspireren.

Voorwaarden om toegelaten te worden aan de deeltijd/duale opleiding:
• Vooropleiding MBO-4 of havo/vwo
• Betaalde of onbetaalde baan in het sociale domein van minimaal 16 uur per week.

Opleiding HBO-Verpleging (voltijd en deeltijd)

Val je niet flauw bij het zien van een beetje bloed en schrikken operaties op tv je niet af? Mooi, want als verpleegkundige heb je vaak te maken met onverwachte gebeurtenissen, waarbij snel en adequaat handelen van levensbelang zijn. Geen dag is hetzelfde. Je helpt patiënten bijvoorbeeld bij hun persoonlijke verzorging en medicatie of je praat met ze over hun depressie, schulden of verslaving. De patiënt en zijn netwerk staan centraal. Samen met bijvoorbeeld artsen, diëtisten, maatschappelijk werkers en fysiotherapeuten werk je aan herstel en preventie. Met onze opleiding verpleegkunde ben je goed voorbereid op de toekomst; al onze leerjaren zijn aangepast aan Bachelor of Nursing.

Open dagen en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in de voltijdvariant of de flexibele deeltijdvariant met veel vrijheid in wat je wil leren, maar ook hoe, waar en wanneer je dat wil doen? Kom dan naar één van onze open dagen. Meer informatie hierover vind je op de website. Je kunt ook contact opnemen via onderstaande gegevens.
 

HBO-Verpleegkunde
Voltijd:
070 – 445 83 80
hbo-v@hhs.nl
Deeltijd:
070 – 305 23 44
flex-hbov@hhs.nl

Social Work
070 – 445 83 30
Voltijd:
sw-opendag@hhs.nl
Deeltijd:
sw-dtdu@hhs.nl