ZorgZijn Werkt; ons loopbaanplatform

ZorgZijn Werkt; ons loopbaanplatform

Het loopbaanplatform Zorg en Welzijn Plein is van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Het is het grootste platform voor Zorg en Welzijn in de regio Zuid-Holland. Leden van ZorgZijn Werkt kunnen onbeperkt hun vacatures plaatsen op de portal. Wil je ook vacatures plaatsen en/of lid worden? Neem dan contact met ons op.

Over ZorgZijn Werkt

ZorgZijn Werkt is een werkgeversvereniging die zich inzet voor brancheoverstijgende arbeidsmarktvraagstukken in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Ons doel: voldoende gekwalificeerd personeel voor nu en in de (nabije) toekomst om zo de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen.

Waar staan we voor?
Wij staan voor kwalitatieve zorg voor iedereen in elke fase. Arbeidsmarktvraagstukken mogen geen reden zijn hier niet in te kunnen voorzien. Én wij staan voor een sterk regionaal netwerk gericht op kennisuitwisseling en samenwerking. Dit doen wij met de zorg- en welzijnswerkgevers, onderwijs, gemeenten en andere samenwerkingspartners en stakeholders. Landelijke trends vertalen we naar regionale impact. Het netwerk organiseren we hieromheen. Zo kunnen wij snel schakelen om regionale uitdagingen op te pakken.

Overzicht diensten en projecten ZorgZijn Werkt

Onze leden
Ruim 50 organisaties zijn aangesloten bij onze werkgeversvereniging