Gratis Loopbaantraject

Sterk in je werk, zorg voor jezelf!

Gratis loopbaanadvies voor jou!

Wil jij graag hulp bij het zetten van de volgende stap in je werk? Meld je dan snel aan! Samen met een ervaren loopbaancoach kijken jullie naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals hulp bij het schrijven van een goed cv. Of hulp bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding.

We helpen je ook om te ontdekken hoe je in je huidige baan nog plezieriger kunt voelen. Deze hulp is kosteloos en wordt mogelijk gemaakt door CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus. Op www.sterkinjewerk.nl kun je er meer over lezen.

Vul je gegevens hieronder in. Als je je gegevens hebt verzonden, ontvang je een e-mail met het verzoek om je aanmelding te bevestigen door op de link te klikken. Als we de bevestiging van je hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou in de buurt. 

 

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Regionaal Contactpunt

Heb je liever eerst even via de app of per e-mail contact dat kan ook! Neem contact met ons op via:

ikzorg@zorgzijnwerkt.nl
of stuur een appje naar:
06-20491017