Sterk in je werk week

Sterk in je werk week

Iedereen wil graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Daarnaast heeft ons werkgeluk veel invloed op de rest van ons leven.

Van 15 tot 19 november vindt de Sterk in je werk week plaats met als thema: Werkgeluk. De Sterk in je werk week biedt jou als zorg- of welzijnsmedewerkers verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars en coaching, die door zorg- en welzijnsorganisaties georganiseerd worden.

Bekijk hieronder het volledige programma en meld je aan!

Energie event

Maandag 15 november (9.00 - 11.00 uur) en donderdag 18 november (18.00 - 20.00 uur)
In deze online workshop is er aandacht voor het opbouwen van veerkracht aan de positieve kant. Als deelnemer krijg je inzicht in je eigen energie en handvatten om hier invloed op uit te oefenen.

Jobcraften

Maandag 15 november (14.00 - 15.30 uur)
Jobcrafting is een manier om zelf te zorgen voor meer plezier en energie op je werk. Als je het letterlijk vertaalt, is het ‘knutselen aan je werk’. In deze online workshop krijg je korte stukjes theorie en ga je zelf op zoek naar waar jij gelukkig van wordt in je werk.

Zelfleiderschap

Dinsdag 16 november (13.30 - 14.30 uur)
Kiezen voor jezelf kan best spannend zijn. Loslaten wat iedereen van jou vindt, of wat jij van al die anderen vindt. In deze online webinar neemt Pauline van Dorssen je mee in het gedachtegoed van zelfleiderschap. Zij deed in de afgelopen jaren promotieonderzoek naar de kansen en uitdagingen van zelfleiderschap bij zorgprofessionals.

Let op: deze workshop is vol, meld je aan voor de reservelijst.

Van werkdruk naar werkgeluk(t)

Dinsdag 16 november (13.00 - 16.30 uur)
Deze training (live op locatie) staat in het teken van werkgeluk. Door middel van diverse werkvormen, gesprekken en veel plezier gaan we hier met elkaar actief mee aan de slag. Iedere deelnemer gaat naar huis met een cadeau voor zichzelf, plus inzicht in je persoonlijke trots en werkgeluk.

Creëer een fitte (thuis)werkplek

Dinsdag 16 november (11.00 - 12.00 uur)
Het nieuwe hybride werken brengt ons voordelen en nadelen. Welke invloed heeft het hybride werken op onze gezondheid? Tijdens de online masterclass ontvang je tips en inzichten om jouw werkplek zo in te richten dat het je verleidt gezondere keuzes te maken.

Werk en Privé in Balans

Woensdag 17 november (13.00 - 14.30 uur) 
Tijdens de online workshop Werk en Privé in Balans krijg je inzicht in je energievreters en je energiebronnen, leer je meer over je cirkel van invloed en oefen je om te ontspannen. Je maakt een plan waarmee je na de workshop direct aan de slag kunt om de eerste stappen naar een betere balans te zetten. 

Potje losdenken/creatief denken

Woensdag 17 november (9.00 - 10.00 uur)
Creatief denken gaat over het zien van mogelijkheden, het ontdekken van kansen, het benaderen van andere invalshoeken en het bedenken van nieuwe ideeën. In deze online workshop leer je technieken om op originele ideeën en nieuwe kansen te komen. 
 

Mentale weerbaarheid

Donderdag 18 november (13.00 - 14.00 uur)
Lukt het jou om uit je hoofd te komen en te stoppen met piekeren? In deze online workshop gaan we aan de slag met het omgaan met moeilijke gedachten en gevoelens die soms opkomen en die jou in de weg kunnen staan.

Let op: nog slechts een paar plekken beschikbaar!

Bekijk het eens met een andere bril: maak nieuwe denkpaden

Donderdag 18 november (19.00 - 20.00 uur)
In deze online workshop gaan we een idee/probleem/uitdaging van allerlei verschillende kanten bekijken, dus door een andere bril. Door bijna letterlijk een andere bril op te zetten, leer je om nieuwe denkpaden te maken. Zo kan je op een andere manier tot nieuwe ideeën of inzichten komen, je inleven in een ander en vanuit een ander perspectief kijken.

Maak van Vitaliteit jouw Prioriteit

Donderdag 18 november (19.30 - 21.00 uur)
Hoe zit het eigenlijk met jouw vitaliteit? In deze online workshop zoomen we in op die vraag en reiken we laagdrempelige tools/werkvormen aan om hiermee aan de slag te gaan. Dit doen we aan de hand van drie onderdelen, namelijk ’Energie, Motivatie en Veerkracht’. 

Gelukkig Werken

Vrijdag 19 november (11.00 - 12.30 uur)
Deze online workshop helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. De workshop is persoonlijk en gaat uit van het versterken van je eigen leiderschap. We gaan aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving.

Vijfdaagse 'Zorg voor je loopbaan, blijf sterk in je werk'

Maandag 15 t/m vrijdag 19 november
Tijdens deze vijfdaagse krijg je elke dag een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Hiermee kun je in een kwartiertje per dag vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Stap voor stap zodat je weet hoe te beginnen.