Toekomstwijzer

Informatiegids Toekomstwijzer

 De Toekomstwijzer is een informatiegids gemaakt voor middelbare scholieren die meer willen weten over de zorg- en welzijnssector.

Gericht een keuze maken
De Toekomstwijzer 2020-2021 gaat in op de opleidingen, beroepen, werkvelden en organisaties binnen de fascinerende zorg- en welzijnssector. Om scholieren te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze kan de Toekomstwijzer helpen. De gids gaat in op onder meer de mogelijkheden voor opleidingen in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord. Daarnaast delen medewerkers hun ervaringen.

Mooie toekomst in zorg en welzijn
De Toekomstwijzer is een uitgave van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Die wil graag laten zien welke mooie toekomst jongeren kunnen hebben als zorg- of welzijnsmedewerker. Daarom wordt de gids elk jaar verspreid onder zo’n honderd middelbare scholen in de regio. Daarmee kunnen decanen de gids gebruiken als voorlichtingsmateriaal. Ook wordt de gids gebruikt op beurzen en evenementen.

Toekomstwijzer inzien
De Toekomstwijzer is digitaal beschikbaar. Wil je een of meerdere gedrukte exemplaren ontvangen? Neem dan contact op via info@zorgenwelzijnplein.nl.