Vacatures plaatsen

Het Zorg en Welzijn Plein wordt maandelijks bezocht door meer dan 20.000 mensen uit de regio. Deze bezoekers zijn onder meer op zoek naar een baan in de zorg- en welzijnssector. Kortom, een vacature plaatsen op deze website kan voor jouw organisatie behoorlijk wat respons opleveren.

Alle vacatures uit de regio
Een vacature plaatsen op het Zorg en Welzijn Plein is mogelijk als je lid bent van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Deze organisatie is de initiatiefnemer van dit online platform dat in 2009 werd opgericht. Dit gebeurde samen met ruim veertig zorg- en welzijnsorganisaties in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. De website is bedoeld als één ingang naar alle informatie, branches, organisaties én vacatures in de zorg- en welzijnssector. Daarmee wordt de sector in de regio toegankelijker voor werknemers, werkzoekenden, scholieren en andere geïnteresseerden. ​

Onbeperkt vacatures delen
Nog geen lid van ZorgZijn Werkt? Neem dan een kijkje op www.zorgzijnwerkt.nl. Daar vind je alle informatie om straks ook tegen een vast tarief per jaar onbeperkt vacatures te plaatsen. Daarnaast profiteer je als lid van een groot aantal andere handige producten en diensten. En van natuurlijk de regionale samenwerking. Word lid!