HBO-module voor werkenden in Zorg en Welzijn

HBO-module voor werkenden in Zorg en Welzijn

Als werknemer in de zorg wil je je blijven ontwikkelen om bij te blijven op je vakgebied. Maar hoe combineer je dat met je drukke baan? Campus Gouda biedt, in samenwerking met De Haagse Hogeschool, werkenden met een mbo 4 diploma (of vergelijkbaar) in de sector Zorg en Welzijn een unieke kans om hiermee aan de slag te gaan. Vanaf september 2022 starten twee modules: Communiceren in de zorg en Klinisch redeneren. De modules zijn onderdeel van de hbo-opleiding Verpleegkunde. Door losse modules te volgen kun je in korte tijd kijken of studeren op hbo-niveau iets voor jou is en doe je precies die kennis op die je direct in je werk kunt toepassen.

Module Communiceren in de zorg

Merk jij dat gesprekken met jouw cliënten en hun naasten lastiger worden? Wil jij meer weten over hoe je zorgtechnologie zinvol en goed afgestemd met je cliënten kunt inzetten? Wil jij je kennis verdiepen op het gebied van zelfmanagement? Dan is de module Communiceren in de zorg interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen. 

Module Klinisch redeneren

Wil jij je verder verdiepen in het proces van klinisch redeneren? Wil jij meer weten over het proces van indiceren en toewijzen van zorg,? Wil jij een bijdrage leveren aan het bevorderen van gezond gedrag en aan het bevorderen van een gezonde leefstijl? Dan is de module Klinisch redeneren interessant voor jou. Deze module bestaat uit drie deelmodules. Je kunt één of meerdere deelmodules volgen. 

Nieuwsgierig?

Wil je meer over weten over de module Communiceren in de zorg en/of Klinisch redeneren? Bekijk dan deze flyer of meld je aan voor de informatiebijeenkomst op 31 mei 2022. De informatiebijeenkomst Klinisch redeneren is van 13.00 tot 14.00 uur. De informatiebijeenkomst Communiceren in de zorg is van 14.00 tot 15.00 uur.