Zorg voor jezelf, juist nu

Sterk in je werk, juist nu

Door corona hebben veel mensen vragen over de toekomst van hun werk. Ervaar je je werk in zorg en welzijn als (nog) zwaarder? Het is juist nu erg belangrijk ook goed voor jezelf te zorgen. En een loopbaancoach voor jezelf in te schakelen.
 

Ik? Een loopbaancoach?

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. Dus werk jij in de horeca, detailhandel of een andere sector waar nu minder of geen werk is?
 

Zeker, juist nu!

Mensen met deze achtergrond hebben vaardigheden en talenten die hen gelukkig maken en bovenal goed inzetbaar zijn in zorg en welzijn. Wij geloven dat de hulp van onze onafhankelijke Sterk in je werk-loopbaancoaches om de stap naar de zorg te maken waardevol is. Juist nu.

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/priv├ębalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit gebeurt zonder kosten voor jou. 

Iets voor jou? Meld je hier aan.