Jostiband meets Dorpsstraat Zoetermeer

upload-file-190-25782762019

Op zaterdag 6 juli geeft de Jostiband verschillende optredens in de Dorpsstraat in Zoetermeer op het podium bij het schoolplein. De optredens van de Jostiband worden afgewisseld door de opvoering van een ‘Circusactje’ van theatergroep ’t Middelpunt van De Ruimte uit Delft.

Jostiband is onderdeel van van Ipse de Bruggen, zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Verschillende locaties van Ipse de Bruggen uit Zoetermeer presenteren zich samen met de Jostiband deze middag. Wil je je verdiepen in praten met doven en slechthorenden? Kom dan naar de workshop ‘Gebarentaal’ van Centrum Campus. Of kom met het hele gezin gezellig chocoladelolly’s versieren bij De Zoetelaar. Dagbesteding Aspergeakker en Bisnis zijn aanwezig om producten te verkopen die gemaakt zijn door cliënten. Voor de lekkere trek kun je terecht bij de foodtruck vlakbij het podium op het schoolplein. Zij serveren die dag hun winnende’ Lekkerste Broodje van Nederland’.

 

"Een wervende quote over dit optreden"

Samenwerking

Vanaf 12.30 uur is de Dorpsstraat in Zoetermeer gevuld met activiteiten vanuit Ipse de Bruggen. Daarnaast is afdeling werving aanwezig, want nieuwe talenten zijn altijd welkom. Op zoek naar een leuke baan? Kom langs en ervaar hoe divers de gehandicaptenzorg is.

Een mooi initiatief; cliënten van Ipse de Bruggen die samen met de Ondernemersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer een leuk evenement organiseren. Dus mis het niet!.

Ipse de Bruggen is een van de grootste zorgverleners in Zuid-Holland. Al meer dan honderd jaar zijn wij er voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking. Vaak hebben zij een complexe zorgvraag. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.