Nieuwe indeling Infopunt

Wist je dat je op het Zorg en Welzijn Plein nu nog makkelijker informatie kunt vinden over leren en werken in Zorg en Welzijn? We hebben ons Infopunt namelijk compleet nieuw ingericht, waardoor je voortaan de informatie krijgt aangeboden die op jouw situatie van toepassing is.

Schoolverlater

Ben je net klaar met je opleiding en wil je aan de slag in Zorg en Welzijn? Op het Infopunt staat informatie klaar over de verschillende beroepen en branches in de sector en wat je kunt verdienen. Daarnaast vind je meerdere trainingen om je sollicitatie tot een goed einde te brengen en kun je gratis loopbaanadvies aanvragen om uiteindelijk de juiste keuze te maken. 

Zij-instromer

Werk je momenteel in een andere sector, maar zou je graag aan de slag willen in Zorg en Welzijn? Dan is het misschien goed om te weten uit welke leerwerktrajecten je kunt kiezen en bij welke onderwijsinstellingen je de juiste papieren kunt halen voor jouw droombaan. Kijk daarnaast eens naar ons Matchcafé, waarbij je een paar keer per jaar gemakkelijk een-op-een in gesprek kunt gaan met zorg- en welzijnsorganisaties en wellicht al gelijk een match kunt maken. 

Zorgprofessional

Werk je al in Zorg en Welzijn? Dan is het wel zo prettig om met veel plezier je functie te kunnen vervullen. Kijk eens wat Sterk in je werk, Stap op 1 en Blijf Inzetbaar voor jouw werkgeluk kunnen betekenen. Daarnaast vind je op het Infopunt informatie over bijscholen en het opschroeven van je digitale vaardigheden.