Stap op één: dat verdien jij

Schermafbeelding 2020-11-27 om 15.33.01

Uitnodiging voor alle mensen die werken in de sector zorg en welzijn

Zorg je met liefde en toewijding voor je patiënten, cliënten, bewoners of welke naam jouw organisatie eraan geeft? Zorg je ervoor dat thuis de boel draait? En misschien doe je in je vrije tijd vrijwilligerswerk, help je op school, pas je op de kleinkinderen of ben je mantelzorger?
 
Allemaal heerlijk om te doen. Zorgen voor anderen is je kracht en talent. Toch heeft dit zorgtalent een keerzijde. Zorg jij voldoende, nee goed, voor jezelf? Uit de praktijk blijkt dit vaak een onderschoven zaak. Eerst de ander en dan ik. Daar zit geen eigen regie, dat betekent dat je geregeerd wordt. En dat terwijl goed voor jezelf zorgen juist in deze tijd zo belangrijk is.
 

Doe daarom mee met de Stap op één vijfdaagse

Met de Stap op één vijfdaagse krijg je op een leuke manier inzicht in wat goed zorgen voor jou betekent en hoe je dit door kleine stapjes te zetten kunt realiseren. We snappen dat je het druk hebt, en toch willen we je uitnodigen om gedurende deze vijf dagen, vijf à tien minuutjes per dag aan jezelf te besteden. En ja die tijd haal je zo in, doordat je weer ruimte in je hoofd en agenda krijgt.
 
Doe gratis mee met deze waardevolle en praktische uitdaging en gun jezelf die stap op één.