#trotsopzorg

Trots op Zorg-campagne: deel ook jouw waardering!

ZorgZijn Werkt heeft de onlinecampagne ‘Trots op zorg’ gelanceerd voor alle zorg- en welzijnsmedewerkers in onze regio. In de campagne staan Mirjam en Leo centraal, twee kanjers uit het vak. Zij staan symbool voor iedereen in het vak. Dus ook voor jou!

Waardering uitspreken naar elkaar

Mirjam, wijkverpleegkundige bij Evita, en Leo, werkbegeleider bij Middin, worden met de campagne geheel onverwacht verrast door hun collega’s en cliënten. Zij spreken allemaal hun trots uit over de twee professionals. De verbaasde reacties van Mirjam en Leo zijn terug te zien in twee hartverwarmende video’s. Met twee kanjers als voorbeeld roept ZorgZijn Werkt via social media en via www.zorgenwelzijnplein.nl/trots collega’s en cliënten op om hun waardering uit te spreken richting andere zorg- en welzijnsmedewerkers. Want iedereen verdient een stuk waardering, misschien in deze tijd nog wel meer dan anders.

Spreek ook jouw waardering uit

ZorgZijn Werkt wilde dit jaar eigenlijk in november het festival Trots op Zorg organiseren. Dit event is bedoeld als blijk van waardering aan alle medewerkers in de zorg en welzijn, maar door de coronacrisis kon dit festival niet doorgaan. Omdat waardering natuurlijk wel heel belangrijk is, is gekozen voor deze onlinecampagne. Om de waarderingscampagne verder te laten slagen vragen we aan jou om je waardering uit te spreken over iemand die dat verdient. Er is tenslotte niets zo positiefs als waardering die zich verder uitspreidt als een olievlek.

Hoe deel je je trots?

Op www.zorgenwelzijnplein.nl/trots kun je jouw waardering achterlaten. Onder de vijf leukste waarderingen verloot ZorgZijn Werkt vijf Rituals-pakketten. Daarmee kan degene op wie jij trots bent, even wat tijd voor zichzelf nemen. Dat heeft hij of zij wel verdiend. Maar jij verdient natuurlijk ook iets. Want het feit dat jij jouw trots durft te delen, belonen wij graag. Jij en degene voor wie jij je waardering uitspreekt, mogen deelnemen aan de workshop Trots op mij. Die workshop laat zien dat jullie allebei trots mogen zijn op wie jullie zijn en wat jullie voor anderen betekenen.

Je kunt niet langer meedoen aan deze winactie. Winnaars worden binnenkort bekend gemaakt.