Cardia

Organisatie details

Over deze organisatie

Cardia is een christelijke zorgorganisatie in Den Haag en omgeving. Wij bieden een breed scala aan zorg en diensten op het gebied van wonen, verzorging en verpleging, welzijn en dienstverlening.

Deskundige mensen van Cardia staan voor cliënten klaar om hulp en zorg te bieden die aansluit op de manier van leven. Of dat bij de cliënt thuis is, in één van onze verzorgingscentra of via ons algemeen maatschappelijk werk. Eigen regie en eigen waardigheid staan bij Cardia centraal. Onze zorg en dienstverlening zijn aanvullend op de zelfstandigheid van de cliënten. Wij ondersteunen de cliënten om ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Wat daarvoor nodig is, bepalen we samen met de cliënt.

Ben jij onze nieuwe collega?
De ene zorgorganisatie is de andere niet. En de ene werkgever is de andere niet. Ook al gebruiken we vaak dezelfde woorden. Zoals betrouwbaar, betrokken, integer en respectvol. Deze woorden kennen we bij Cardia ook, maar ook de woorden barmhartig en dienstbaar. En we gebruiken ze, elke dag opnieuw. Niet als loze woorden, maar als begrippen die ergens voor staan. Het cruciale onderscheid schuilt in het woord "identiteit". Wij geloven dat we vanuit een christelijke identiteit, deze woorden meer waarde kunnen geven. Dit is ons gemeenschappelijk streven. Vanuit deze waarden wil Cardia verder bouwen aan een professionele en dynamische organisatie samen met onze medewerkers.

Wij luisteren graag naar de ideeën van onze medewerkers omdat we weten dat we niet zonder deze inbreng kunnen. Veranderingen schrikken ons niet af, integendeel... Ben je goed in je vakgebied en wil je nog beter worden?...dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!