Cato

Organisatie details

Over deze organisatie

Cato zet zich ervoor in dat ouderen zo lang mogelijk gezond blijven en zelfstandig kunnen blijven wonen. Dat kan in één van onze seniorenwoningen in Den Haag, met name in de stadsdelen Escamp, het Haagse Hout en Segbroek en in onze zorgcentra Bezuidenhout en Carel van den Oever. Hier bieden wij mensen die behoefte hebben aan een beschermde woonomgeving extra hulp en ondersteuning in een prettig thuis.

Oprechte zorg en persoonlijke aandacht voor het welzijn van ouderen is ons handelsmerk. Dat merkt u aan de wijze waarop onze woningen zijn ingericht, hoe wij de zorg regelen en hoe wij met onze bewoners en met elkaar omgaan.

Een comfortabel huis, een zinvolle daginvulling en deskundige zorg bepalen samen de kwaliteit van leven. Bij Cato zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door deze integrale aanpak kunnen ouderen zo plezierig mogelijk leven, langer zelfstandig wonen en de regie over hun eigen leven blijven voeren.

Onze organisatie bestaat uit twee organisaties: Cato en ASB. Cato is de stichting die de zorg en diensten verleent en ASB verhuurt de woningen.