Ademcoaching/Mindfulness (live)

Sterk in je werk

Ademcoaching/Mindfulness

Jouw adem is de wegwijzer voor hoe je elke dag begint en beleeft. Maar ben je je ook bewust van hoe jij je adem gebruikt en waar deze zich bevindt? Soms merk je dat je tijdens het werk afgeleid raakt door allerlei gedachten die niets te maken hebben met waar je op dat moment mee bezig bent. Je gedachten dwalen af naar wat er thuis gebeurt of wat je net tegen je collega zei. Hierdoor ben je niet meer in het nú en wordt je meegesleept in het verleden of de toekomst.

In deze inspiratiesessie ontdek je hoe je jouw adem kunt gebruiken om in het hier en nu te blijven. Met behulp van mindfulness en ademcoaching krijg je een inkijkje in hoe jij in je lijft zit en beweegt. Belangrijk is dat deze sessie niet draait om het eindresultaat, maar om de reis zelf. Je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren en op zoek te gaan naar de tools die het beste bij jou passen.

Ontdek de kracht van jouw adem en mindfulness en geef jezelf de ruimte om te groeien. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt en dat je je in een rustige ruimte bevindt. En laat je verrassen door de ontdekkingen die je doet (en door jezelf).

Wat neem je mee van deze inspiratiesessie?

✓ Inzicht in de Kracht van het Nu; 
✓ Beter begrip van hoe je jouw adem kunt gebruiken om in het moment te blijven; 
✓ Praktische tools om mindfulness in je dagelijks leven toe te passen; 
✓ Een gevoel van verbinding met je eigen lichaam.

Wanneer?

De inspiratiesessie vindt plaats op woensdag 13 maart, van 19.30 tot 21.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Voorhout (Torenlaan 1C, 2215 RW Voorhout)

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Of wil je je voor meer dan één inspiratiesessie aanmelden? Neem dan contact op met Esmée van der Hagen via esmee@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.