Nieuws

Open de Gezond & Zeker Innovatiedag groot succes! pagina

Gezond & Zeker Innovatiedag groot succes!

Geplaatst op: 21-05-2024

Ruim duizend ergocoaches, veiligheidscoaches en andere zorgprofessionals bezochten op 13 mei de Gezond & Zeker Innovatiedag in Nieuwegein. Het was de eerste keer dat het grote evenement hier weer plaats kon vinden sinds de coronatijd. En wat was het een terugkeer: met 49 verschillende workshops, 25 standhouders en vooral de goede sfeer onder de vele enthousiaste bezoekers was het een evenement om trots op te zijn.

Lees meer
Open de Blog: Van dicht klappen naar meer zelfverzekerd zijn tijdens een sollicitatiegesprek met behulp van een Sterk in je Werk coach pagina

Blog: Van dicht klappen naar meer zelfverzekerd zijn tijdens een sollicitatiegesprek met behulp van een Sterk in je Werk coach

Geplaatst op: 26-04-2024

Sterk in je werk biedt je gratis steun bij het zetten van een volgende of nieuwe stap in je carrière. Samen met een ervaren onafhankelijke loopbaancoach kijk je naar jouw situatie en waar je kansen liggen. Zo heeft Eddy samen met loopbaancoach Francis Stroes gekeken naar manieren om anders met zijn onzekere gevoel om te gaan tijdens gesprekken en naar meer zelfvertrouwen toe te groeien. In onderstaande blog lees je hoe Eddy samen met Francis aan de slag is gegaan.

Lees meer
Open de Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg pagina

Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg

Geplaatst op: 26-04-2024

Vandaag (15 april) is onze gezamenlijke wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg van start gegaan. Een campagne die tot stand is gekomen dankzij alle zorginstellingen die zowel onder samenwerkingsverband ZorgScala* als werkgeversvereniging ZWconnect vallen. Want iedereen in de VVT is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor onze ouderen.*Cardia, Florence, Respect, Amarosa, Stichting Eykenburg, HWW zorg, WoonZorgcentra Haaglanden, zorggroep Oldael, mr. L.E. Visserhuis, Van Ommerenpark en Saffier.

Lees meer
Open de Nieuwe voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg pagina

Nieuwe voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg

Geplaatst op: 08-04-2024

Wil je meer te weten komen over wat het werken in de gehandicaptenzorg (GHZ) nu precies inhoudt? Volg dan een van onze drie nieuwe voorlichtingsmodules! In deze online modules worden korte praktijksituaties geschetst. De modules bestaan uit interactieve opdrachten en praktische informatie over het werken als begeleider in de GHZ. Hiermee krijg je een goed beeld van het werken in de GHZ.

Lees meer
Open de Deelmodule ‘Inzet van zorgtechnologie’ bij Campus Gouda pagina

Deelmodule ‘Inzet van zorgtechnologie’ bij Campus Gouda

Geplaatst op: 20-03-2024

Onze partner Campus Gouda verzorgt mooie modules en deelmodules voor het zorg- en welzijnsgebied. Zo wordt eind maart de succesvolle deelmodule ‘Interprofessioneel samenwerken’ afgerond. Maar er is nog meer goed nieuws, want begin april start de volgende deelmodule: ‘Inzet van zorgtechnologie’.

Lees meer