Nieuws

Open de Careyn en Mbo Zadkine starten nieuw BBL-leeraanbod Verzorgende-IG pagina

Careyn en Mbo Zadkine starten nieuw BBL-leeraanbod Verzorgende-IG

Geplaatst op: 21-02-2024

Mbo Zadkine en zorgorganisatie Careyn slaan de handen ineen en starten vanaf februari 2024 met een flexibel BBL-leeraanbod Verzorgende-IG op mbo-niveau 3. Deze unieke samenwerking komt voort uit de sterk groeiende vraag naar getalenteerde professionals in de zorgsector, die de afgelopen jaren met een toenemend personeelstekort kampt.

Lees meer
Open de Blog: Van verkleumd naar goed gemutst met behulp van een coach pagina

Blog: Van verkleumd naar goed gemutst met behulp van een coach

Geplaatst op: 02-02-2024

Sterk in je werk biedt je gratis steun bij het zetten van een volgende of nieuwe stap in je carrière. Samen met een ervaren onafhankelijke loopbaancoach kijk je naar jouw situatie en waar je kansen liggen. Zo heeft Daisy samen met loopbaancoach Francis Stroes gekeken naar manieren om het gevoel van vast te zitten in haar werk om te zetten naar meer werkplezier. In onderstaande blog lees je hoe Daisy samen met Francis Stroes aan de slag is gegaan.

Lees meer
Open de Blog: Van onrust naar opluchting met behulp van een coach pagina

Blog: Van onrust naar opluchting met behulp van een coach

Geplaatst op: 08-01-2024

Sterk in je werk biedt je gratis steun bij het zetten van de volgende of nieuwe stap in je carrière. Samen met een ervaren onafhankelijke loopbaancoach kijk je naar jouw situatie en waar je kansen liggen. Zo heeft Anne samen met loopbaancoach Francis Stroes gekeken naar manieren om onrust te onderzoeken en met een andere kijk op dingen meer het gevoel van opluchting te creëren. In onderstaande blog lees je hoe Anne samen met Francis Stroes aan de slag is gegaan.

Lees meer
Open de Win nu een digitaal coachingstraject pagina

Win nu een digitaal coachingstraject

Geplaatst op: 27-10-2023

Werk je in Zorg en Welzijn en ga je een meer coachende rol vervullen? Dan is het misschien wel fijn als je hier begeleiding in krijgt. Met het programma Meer lol in je coachende rol helpt Mariëlle Tromp, een ervaren trainer en coach met als specialisatie 'motiveren', je graag op weg. En het leuke is: je kunt nu een gratis coachingstraject winnen ter waarde van 197 euro!

Lees meer
Open de Meld je aan voor onze nieuwsbrief pagina

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geplaatst op: 25-10-2023

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de zorg en welzijn? Meld je dan kosteloos aan voor onze nieuwsbrief! De nieuwsbrief is een waardevolle bron van informatie over trends, ontwikkelingen, en kansen in de zorg- en welzijnssector. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van belangrijk nieuws, handige tips en inspirerende verhalen in de sector.Je kunt je aanmelden via de link in de footer onderaan deze pagina. 

Lees meer