Kinderopvang

Voel je meer voor de doelgroep kinderen? Dan is de kinderopvang wellicht een mooie plek om in te werken. Kinderopvang is een breed begrip. De opvang vindt onder meer plaats bij de peuteropvang, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, bij gastouders, bij kinder- en jongerenwerk, buurtwerk, jeugdzorg en het (basis)onderwijs. Waar je ook werkt, je zult de hele dag bezig zijn met de verzorging en begeleiding van kinderen.
Bekijk Kinderopvang vacatures
Depositphotos_97969674_L

Heb je al eens gedacht aan de volgende beroepen?

Meer informatie

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Als pedagogisch medewerker kinderopvang lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Je begeleidt groepen kinderen in een kinderdagverblijf.

Meer informatie
Meer informatie

Pedagogisch medewerker BSO

Vind jij het leuk om samen met kinderen te schilderen, te sporten of toneel te spelen? In dit beroep begeleidt en organiseert allerlei leuke activiteiten voor een groep kinderen van 4 tot 12 jaar op de buitenschoolse opvang (BSO).

Meer informatie
Meer informatie

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker

Als gespecialiseerd pedagogisch medewerker begeleid en verzorg je groepen kinderen van nul tot 18 jaar. Samen met ouders en opvoeders bied je de zorg en begeleiding die ze nodig hebben.

Meer informatie

Claudia, pedagogisch medewerker

'Werken met kinderen vind ik zo leuk omdat ze zo heerlijk zichzelf zijn. Ze zijn vrolijk, boos, of dwars. Ze verbergen niets en je ziet het meteen. Als ik roep: kom, we gaan tikkertje doen! Dan rennen ze allemaal achter je aan en hebben ze het grootste plezier. Mooi van deze peuterfase is de verandering en ontwikkeling die ze doormaken, en dat ze alles aan het ontdekken zijn. En dat ik daar deel van uit mag maken.

Ze brengen het grootste deel van de dag door bij mij, niet bij hun ouders. Dat is best een verantwoordelijkheid. Dat vertrouwen neem ik heel serieus. Ik word ontzettend blij als ik zie dat een kindje gaat lachen als het mij ziet, of als ik van de ouders hoor dat het kind het thuis vaak over mij heeft. Dat is een teken dat het kind zich bij mij veilig voelt. Dat is denk ik wel het mooiste wat je kan bereiken.'

Bron: Ontdekdezorg.nl

Meest recente vacatures

Ga naar het vacature overzicht
Geen resultaten gevonden
Geen resultaten gevonden

Meer informatie

Wil je meer informatie over het werken in de kinderopvang, kijk dan eens op de volgende sites.