Careyn

Organisatie details

Over deze organisatie

Careyn levert een volledig en toonaangevend assortiment preventie-, zorg-, behandelings- en woondiensten in het woongebied. De dienstverlening sluit naadloos aan op iedere levensfase - van jong tot oud -, de dagelijkse ‘thuis' omgeving en de specifieke omstandigheden van de klant.

Careyn is een zorgorganisatie die zich richt op een zo compleet mogelijk aanbod van diensten op het terrein van zorg, welzijn en wonen. Deze diensten zijn wijkgebonden georganiseerd. De diensten die door Careyn aangeboden worden zijn: thuiszorg, verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg, jeugdgezondheidszorg, kraamzorg, dieetadvisering, welzijn en gemaksdiensten.

Werken bij Careyn:
Bij Careyn krijg jij samen met je team ‘ruim baan’! In onze wijkteams en zorgcentra is namelijk een boeiende vernieuwing gaande. De teams organiseren zelf de zorg: professioneel, op maat en in de directe leefomgeving van de klant. Werken bij Careyn betekent dichtbij en betrokken zijn en de nadruk leggen op zelfregie, preventie & samenwerking.

Voor jou als zorgprofessional levert dit veel op:
•Jouw baan is super afwisselend en uitdagend;
•Je krijgt veel vrijheid om de zorg – samen met je team – op de beste manier te organiseren;
•Elke dag is anders, dat maakt jouw baan zo leuk en dynamisch;
•Careyn biedt jou veel ontwikkelingsmogelijkheden, zowel scholing als doorgroeimogelijkheden;
•Saamhorigheid in je team en vakinhoudelijke scholingen geven jou het zelfvertrouwen om iedere dag het beste uit jezelf te halen;
•Dit alles doe je natuurlijk samen met je team, want samen werkt ’t beter!


Werkgebied en locaties
Careyn is actief in de provincies Zuid-Holland, Brabant en Utrecht. Op de website van Careyn kun je meer informatie vinden over ons werkgebied.