Nieuwe voorlichtingsmodules gehandicaptenzorg

HR ZZW_3752 GHZ activiteit schilderen begeleider client

Wil je meer te weten komen over wat het werken in de gehandicaptenzorg (GHZ) nu precies inhoudt? Volg dan een van onze drie nieuwe voorlichtingsmodules! In deze online modules worden korte praktijksituaties geschetst. De modules bestaan uit interactieve opdrachten en praktische informatie over het werken als begeleider in de GHZ. Hiermee krijg je een goed beeld van het werken in de GHZ.

Drie modules

In de eerste module kun je kennismaken met de verschillende groepen cliënten en krijg je meer inzicht in het soort begeleiding dat zij nodig hebben. Module twee gaat over de functie van begeleider. Deze functie biedt allerlei mogelijkheden. Zo kom je te weten over wat je gaat doen, wat je gaat verdienen en welke interessante ontwikkelingen er zijn. De derde en laatste module gaat over het combineren van leren en werken. Hierin kom je erachter wat dit van je vraagt, wat het oplevert en welke talenten je kunt inzetten.

Eigen look en feel

De voorlichtingsmodules zijn bereikbaar via het Zorg en Welzijn Plein. Voor Middin, Ipse de Bruggen, Humanitas, en ’s Heeren Loo zijn de modules voorzien van een ander jasje, passend bij hun huisstijl. Zij zetten de modules in bij de werving van nieuwe medewerkers op hun eigen website.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de voorlichtingsmodules of wil je deze inzetten voor jouw eigen organisatie? Neem dan contact op met Loes Kwint via loes@zw-connect.nl.