Deelmodule ‘Inzet van zorgtechnologie’ bij Campus Gouda

Deelmodule inzet van zorgtechnologie1

Deelmodule ‘Inzet van zorgtechnologie’ bij Campus Gouda

Onze partner Campus Gouda verzorgt mooie modules en deelmodules voor het zorg- en welzijnsgebied. Zo wordt eind maart de succesvolle deelmodule ‘Interprofessioneel samenwerken’ afgerond. Maar er is nog meer goed nieuws, want begin april start de volgende deelmodule: ‘Inzet van zorgtechnologie’.

Inhoud

In deze deelmodule ga je in 8 fysieke bijeenkomsten over een periode van 13 weken aan de slag met het verkennen van mogelijkheden die zorgtechnologie bieden binnen het zorg- en welzijnsdomein. Hoe kun je deze technologie het beste inzetten terwijl de ethische grenzen worden gerespecteerd? En welke voordelen kun jij eruit halen?

Campus Gouda biedt jou op een laagdrempelige manier losse hbo-onderwijsmodules. Deelname aan een eerste deelmodule is gratis voor nieuwe samenwerkingspartners! Deze deelmodule start op woensdag 10 april 2024 van 09.00 tot 13.00 uur. De volgende lessen volgen tweewekelijks op de woensdag op hetzelfde tijdstip in de prachtige binnenstad van Gouda.

Inschrijven

Geïnteresseerd geraakt? Schrijf je dan in voor deelmodule ‘Inzet van zorgtechnologie’ via de inschrijfpagina.

Geïnteresseerd, maar wil je toch eerst meer informatie? Bekijk dan de flyer, neem een kijkje op de website of stuur een mail naar: info@campusgouda.nl.