Bekijk het eens met een andere bril: maak nieuwe denkpaden

Bekijk het eens met een andere bril: maak nieuwe denkpaden

In deze online workshop gaan we een idee/probleem/uitdaging van allerlei verschillende kanten bekijken, dus door een andere bril. Door bijna letterlijk een andere bril op te zetten, leer je om nieuwe denkpaden te maken. Zo kan je op een andere manier tot nieuwe idee├źn of inzichten komen, je inleven in een ander en vanuit een ander perspectief kijken. Niet vanuit je eigen omgeving en bubbel maar juist uit die van anderen. 

We zijn nogal geneigd om de dingen in te vullen vanuit ons eigen perspectief, maar laat je vooral verrassen door de invalshoek van anderen. Verplaats je bijvoorbeeld eens in Pippi Langkous. Hoe ziet zij het? Hoe zou ze reageren? En Donald Trump? Hoe kijkt hij naar een situatie? Bekijk het eens door een andere bril en laat je verrassen!

Wanneer

De workshop vindt plaats op donderdag 18 november, van 19.00 tot 20.00 uur.

Aanmelden

De aanmeldtermijn is inmiddels verstreken. Heb je alsnog interesse in de workshop? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk (zie contactgegevens hieronder). 

Meer informatie

Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk via renske@zw-connect.nl of 06 - 86 84 01 95.