Communiceren vanuit je eigen kracht: vanuit de drama- naar de winnaarsdriehoek

Sterk in je werk

Communiceren vanuit je eigen kracht: vanuit de drama- naar de winnaarsdriehoek

Gesprekken die op je werk of thuis niet lekker lopen, we kennen ze bijna allemaal wel. Het slurpt energie, terwijl jouw intenties echt zuiver waren. Je wilde de ander alleen helpen of advies geven. Maar de energie daalt per minuut in jullie gesprek. Wat gebeurt er dan, als het gesprek toch een verkeerde kant op gaat?

"Mijn ervaring is dat bij veel gesprekken die niet lekker lopen of zelfs escaleren je beiden in de dramadriehoek vast komt te zitten. Vaak stap je dan allebei met een slecht gevoel uit het gesprek. Vandaar de naam ‘dramadriehoek’", aldus Marjolijn van Tol, loopbaancoach bij Sterk in je werk. 

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Marjolijn je mee in dit proces. Je ervaart hoe makkelijk het is om automatisch in een van de rollen uit de dramadriehoek te blijven hangen. Uiteraard neemt zij je aansluitend mee in de transitie van de dramadriehoek naar de winnaarsdriehoek. Door naar jezelf te blijven kijken tijdens gesprekken ontstaat er in elk gesprek een bewuste keuze om in jouw kracht te blijven staan en de communicatie om te kunnen zetten in een goed gesprek. Kom jij ook nieuwe inspiratie opdoen?

Wanneer?

De online inspiratiesessie vindt plaats op dinsdag 20 februari, van 15.30 tot 17.00 uur. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Meer informatie

Wil je meer weten over de inspiratiesessie? Of wil je je voor meer dan één inspiratiesessie aanmelden? Neem dan contact op met Esmée van der Hagen via esmee@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.