Gratis loopbaanadvies

Depositphotos_33849177_l-2015

Gratis loopbaanadvies

Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het nemen van de volgende stap in je werk. Dat kan komen doordat je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Of misschien is nog niet duidelijk wat er mogelijk is. Een loopbaanadviseur kan met je meedenken. Die kijkt samen met jou naar waar je goed in bent en waar je kansen liggen.

Sterk in je werk

De loopbaancoach ondersteunt jou op verschillende manieren. Misschien heb je hulp bij het schrijven van een goed cv nodig. Of ondersteuning bij de keuze voor een beroepentest, een cursus of een opleiding. De loopbaancoach helpt je ook om te ontdekken hoe je je in je huidige baan nog plezieriger kunt voelen. Het loopbaanadvies is gratis en wordt mogelijk gemaakt door CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus. Op www.sterkinjewerk.nl kun je er meer over lezen.

Aanmelden voor gratis loopbaanadvies

Zou je het fijn vinden als een loopbaancoach eens met je meedenkt? Meld je dan hier aan voor gratis loopbaanadvies. 

YouTube videos worden niet getoond omdat je social media cookies uitgeschakeld hebt. Bekijk hier de video op YouTube Klik hier om je cookie instellingen aan te passen.

Onze loopbaancoaches

In de regio Haaglanden, Rijn Gouwe en Nieuwe Waterweg Noord zijn vier coaches actief voor Sterk in je Werk. 

Francis Stroes

web_vk_ZZW_Portretten_7440 Francis Stroes

Ine Ruijfrok

web_vk_ZZW_Portretten_5593 Ine Ruijfrok

Annelies Hulsebosch

Annelies Hulsebosch nieuw

Ria Eijk

web_vk_ZZW_Portretten_7297 Ria Eijk

Marjolijn van Tol

ZZW_Marjolijn_3550_Vierkant_web

Esmee van der Hagen

Esmee_0833

Workshops

Elke maand organiseren onze loopbaancoaches enkele workshops om te werken aan jouw werkgeluk, vitaliteit en stressreductie. Via het Zorg en Welzijn Plein kun je jezelf aanmelden voor een van de trainingen.

Meer informatie

Wil je ons liever eerst even via de app of per e-mail spreken? Neem dan contact met ons op via info@zorgenwelzijnplein.nl of stuur een appje naar 06 - 86 84 48 17.