Op het Zorg en Welzijn Plein vind je de laatste vacatures in zorg en welzijn en bieden we je handige tools voor jouw loopbaanpad. Maar wist je dat je met een eigen account kan profiteren van nog veel meer voordelen? We leggen hieronder graag uit welke dat zijn. 

Vacatures opslaan

Zie je een interessante vacature voorbij komen, maar ben je even niet in de gelegenheid om direct een sollicitatiebrief te schrijven? In je account kun je alle vacatures opslaan, zodat je op een later tijdstip nog eens rustig kunt uitzoeken welke nu echt de moeite waard is. 

Jobalerts aanmaken

Heb je al helemaal voor ogen in welke branche jouw toekomst ligt? Door een job alert in te stellen, mis je geen enkele vacature in de door jouw gekozen functiegebieden. Je kunt hiernaast ook een selectie maken in opleidingsniveau, dienstverband en de standplaats. 

Testen doen

Als werkzoekende is het fijn om voor jezelf op een rijtje te hebben waar je interesses en talenten liggen. Om dit helder te krijgen, kun je vanuit je eigen account zes gratis testen doen. Voorbeelden hiervan zijn de Talentenscan (inzicht in persoonlijkheid en gedrag), Interessetest (inzicht in interesses) en de test Duurzame Inzetbaarheid (hoe tevreden ben ik met mijn huidige functie?). 

Profiel aanmaken in kandidatenbank

Naast dat jij werkgevers kunt vinden, is het ook fijn dat werkgevers jóu kunnen vinden. Hiervoor maak je een profiel aan, waarbij je je werkervaring, opleidingen en cursussen beschrijft. Werkgevers kunnen zo in een oogopslag zien of jouw profiel hen aanspreekt. Zijn ze geïnteresseerd, dan kunnen ze doorklikken naar jouw volledige profiel.

Meer informatie

Heb je vragen over je account of wil je meer uitleg over het gebruik van het Zorg en Welzijn Plein? Dan kun je contact opnemen via info@zorgenwelzijnplein.nl.