Een studiekeuze maken?

Kom naar een van de (online) open dagen

Wil jij ontdekken welke opleiding iets voor jou is? Meld je dan aan voor een van de (online) open dagen en oriënteer je op een (vervolg)studie. Gewoon, vanaf je eigen bank. We hebben de open dagen van verschillende scholen voor je op een rijtje gezet. Succes met het maken van je studiekeuze!

Mbo Rijnland

Online open dag op maandag 2 november van 18.00 tot 21.00 uur

Een opleiding kiezen is niet gemakkelijk. mboRijnland helpt je er graag bij! Tijdens onze Online Open Dag krijg je een inkijk in de opleidingen en kun je online gerichte vragen stellen. Over bijvoorbeeld de vakken die je krijgt en jouw toekomstige beroep. Zo krijg je pas écht een goed beeld! Klik hier voor meer informatie.

Haagse Hogeschool

Kom kijken of het klikt tijdens de online open dag op 7 november 2020

Om jou zo goed mogelijk te helpen een weloverwogen studiekeuze te maken, biedt De Haagse Hogeschool Open Dag in online vorm aan. Als jij niet naar De Haagse Hogeschool kan komen, dan komt De Haagse naar jou!
 Dit houdt in dat je op op zaterdag 7 november vanaf 10.00 uur live webinars kunt volgen én door middel van een video toch een kijkje krijgt in de gebouwen. Meld je aan en kom kijken of het klikt.


ROC Mondriaan

Online open dag op dinsdag 10 november

Wil je ontdekken welke mbo-opleiding iets voor jou is? Kom naar de Open Dag van ROC Mondriaan op 10 november. Klik hier voor meer informatie. 

Inholland

Online open dag op zaterdag 31 oktober van 10.00 tot 14.00 uur

Op zaterdag 31 oktober gaan we live en komt Inholland naar jou toe met de Online Open Dag! Volg een live-opleidingspresentatie, ga live in gesprek met studenten en docenten, en krijg online hulp van de studiekeuzeadviseurs. Klik hier voor meer informatie.