Toekomstwijzer

2020/2021
Toekomstwijzer - ZWP-2

Nieuwe Toekomstwijzer voor scholieren en studenten

De nieuwe Toekomstwijzer is uit! Deze handzame gids is speciaal gemaakt voor middelbare scholieren, mbo- en hbo-studenten die meer willen weten over de zorg- en welzijnssector.
 
Gericht een keuze maken
De Toekomstwijzer 2020-2021 gaat in op de opleidingen, beroepen, werkvelden en organisaties binnen de fascinerende zorg- en welzijnssector. Om scholieren te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze kan de Toekomstwijzer helpen. De gids gaat in op onder meer de mogelijkheden voor opleidingen in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord. Daarnaast delen medewerkers hun ervaringen.
 
Mooie toekomst in zorg en welzijn
De Toekomstwijzer is een uitgave van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Wij willen graag laten zien welke mooie toekomst jongeren kunnen hebben als zorg- of welzijnsmedewerker. Daarom verspreiden wij de gids naar zo’n honderd middelbare scholen in de regio, zodat decanen deze kunnen gebruiken als voorlichtingsmateriaal. Ook zal de gids gebruikt worden op beurzen en evenementen.
 
Toekomstwijzer inzien
De Toekomstwijzer is digitaal beschikbaar. Wil je een of meerdere gedrukte exemplaren ontvangen? Neem dan contact op via info@zorgenwelzijnplein.nl