Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg

Banner Haagse Ouderenzorg start campagne (1)

Nieuwe wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg

Vandaag (15 april) is onze gezamenlijke wervingscampagne voor de Haagse Ouderenzorg van start gegaan. Een campagne die tot stand is gekomen dankzij alle zorginstellingen die zowel onder samenwerkingsverband ZorgScala* als werkgeversvereniging ZWconnect vallen. Want iedereen in de VVT is op zoek naar nieuwe medewerkers die zich in willen zetten voor onze ouderen.

*Cardia, Florence, Respect, Amarosa, Stichting Eykenburg, HWW zorg, WoonZorgcentra Haaglanden, zorggroep Oldael, mr. L.E. Visserhuis, Van Ommerenpark en Saffier.

'Voor iedereen een kans'

Met onze gebundelde krachten bereiken we meer! Samen willen we nog meer mensen enthousiasmeren om te komen werken in de zorg. En daarin ligt voor iedereen een kans. Of je nou zij-instromer of student bent, ooit werkzaam bent geweest in de zorg of dat graag wil maar geen diploma hebt. Het kan in de Haagse Ouderenzorg!

Op de nieuwe website HaagseOuderenzorg.nl worden naast een korte test en ervaringsverhalen ook alle vacatures van de deelnemende zorginstellingen gedeeld. Er is daarnaast meer informatie te vinden over het oriëntatietraject, waarin geïnteresseerden in zes weken mee kunnen maken wat het is om te werken in de zorg. En wij weten; mooier werk met meer voldoening en waardering is er niet.