Rouw op de werkvloer, doe je mee aan een onderzoek?

Rouw op de werkvloer

CNV houdt een onderzoek over rouw op de werkvloer. Dit onderzoek is voor medewerkers die werkzaam zijn binnen de zorg- en welzijnssector, en die te maken gehad met een ingrijpend verlies door overlijden in de privé-omgeving. CNV onderzoekt hoe medewerkers in Zorg en Welzijn de terugkeer op het werk na verlies ervaren en hoe medewerkers ondersteund worden. Hoe zorg je voor anderen wanneer je ook voor jezelf moet zorgen tijdens een periode van rouw?

Deelname aan het onderzoek

Dit onderzoek wordt gedaan in opdracht van CNV en wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau ZorgfocuZ. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om onder meer een speciale Handreiking Rouw op te stellen voor medewerkers in de Zorg- en Welzijnssector. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 12 minuten. Je kunt meedoen tot en met 12 juni. Uiteraard is deelname is geheel vrijwillig. 

Privacy

ZorgfocuZ zorgt voor strikt vertrouwelijke behandeling van alle gegevens en waarborgt jouw privacy. Jouw deelname is anoniem. De antwoorden die je geeft zijn niet te herleiden naar jou als persoon.

Heb je nog vragen?

Heb je vragen over de vragenlijst of het onderzoek? Dan kun je contact opnemen met de helpdesk van ZorgfocuZ via helpdesk@zorgfocuz.nl of 050 20 53 014 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:30).