Win nu een digitaal coachingstraject!

meer-lol-website

Win nu een digitaal coachingstraject!

Werk je in Zorg en Welzijn en ga je een meer coachende rol vervullen? Dan is het misschien wel fijn als je hier begeleiding in krijgt. Met het programma Meer lol in je coachende rol helpt Mariëlle Tromp, een ervaren trainer en coach met als specialisatie 'motiveren', je graag op weg. En het leuke is: je kunt nu een gratis coachingstraject winnen ter waarde van 197 euro!

Voor wie is het coachingstraject?

  • Je werkt in Zorg en Welzijn. Je rol verandert en is steeds meer coachend. Je bent bijvoorbeeld behandelaar, teamleider, projectleider, of aandachtsfunctionaris. En je taak is om je collega's 'mee' te krijgen in jouw (behandel)plan. 
  • Je bent iemand die gemakkelijk digitaal leert en he ook fijn vindt om dat in je eigen tijd te kunnen doen.
  • Vooral belangrijk is dat je in je functie merkt dat je op een andere manier moet gaan werken; minder zelf doen, meer coachen. Maar hou houd je nu lol in je werk?

Inhoud

Elke werkdag ontvang je via mail een korte video of praktische opdracht. Aan het einde van elke week vindt er een online weekafsluiting plaats van 16.30 tot 17.00 uur met trainer Mariëlle Tromp en de andere deelnemers. Per week staat één van de volgende modules centraal:

  • Module 1: Meer voldoening
  • Module 2: Meer zingeving
  • Module 3: Meer resultaat
  • Module 4: Meer lol
  • Module 5: Meer flow

Wat is de actie?

Het Zorg en Welzijn Plein geeft twee coachingstrajecten weg ter waarde van 197 euro. Je kan een coachingstraject winnen door een mail te schrijven naar marlies@zw-connect.nl. Vermeld hierin:

  • Wie je het coachingstraject cadeau doet (Naam, functie, organisatie, telefoonnummer en mailadres). Je mag het overigens ook zelf zijn!
  • Waarom je het coachingstraject (aan jezelf) cadeau doet. 

Doe dit uiterlijk maandag 13 november (op 20 november start het traject). 

Waarom organiseert het Zorg en Welzijn Plein deze winactie?

Werkgevers in de zorg- en welzijnssector vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich zo goed mogelijk voelen. Een mooie aanleiding om dit digitale coachingstraject met een winactie extra onder de aandacht te brengen. Een ander mooi project is Sterk in je werk, waarin je als werknemer een kort coachingstraject (gratis) aangeboden wordt. Zit je met vragen over je loopbaan, doorgroeimogelijkheden en werk/privébalans? Meld je dan aan!

Over de trainer

Mariëlle Tromp is een ervaren trainer en coach met als specialisatie ‘motiveren’. Ze richt zich op professionals en leert hen niet alleen om anderen te motiveren, maar helpt hen ook om zelf (weer) gemotiveerd te raken.

Meer informatie

Heb je een vraag over de winactie? Neem dan contact op met Marlies Rosenbrand via marlies@zw-connect.nl.