HagaZiekenhuis Den Haag en Zoetermeer

Organisatie details

Over deze organisatie

Het HagaZiekenhuis biedt laagdrempelige topzorg. Dag en nacht, en met persoonlijke aandacht. Met locaties in Den Haag en Zoetermeer is het HagaZiekenhuis het grootste topklinische (STZ) ziekenhuis in de regio.

Het HagaZiekenhuis heeft bijna 8.000 medewerkers. In het verzorgingsgebied van meer dan een miljoen mensen werkt het HagaZiekenhuis actief en nauw samen met huisartsen, andere ziekenhuizen en zorgpartners dichtbij huis, zoals verpleeg- en verzorgingshuizen en mensen in de thuiszorg. Op locatie Den Haag vind je het Juliana Kinderziekenhuis, inclusief een speciale Spoedeisende Hulp voor kinderen.

Opleiding en ontwikkeling
Als topklinisch ziekenhuis leidt het HagaZiekenhuis continu toekomstige artsen en verpleegkundigen op. Er is veel ruimte voor (wetenschappelijk) onderzoek en innovatie. Ook doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan zetten medewerkers binnen het ziekenhuis de juiste stappen in hun carrière. Zo is en blijft het HagaZiekenhuis een inspirerende werkomgeving

Locaties

HagaZiekenhuis Den Haag
Els Borst-Eilersplein 275
2545 AA Den Haag

HagaZiekenhuis Zoetermeer
Toneellaan 1 / 2
2725 NA Zoetermeer