#trotsopzorg

Trots op Zorg en Welzijn

Waardering geven aan iedereen in de zorg- en welzijnssector. Dat is wat jaarlijks gebeurt tijdens het Trots op Zorg-festival. Dit event kan dit jaar helaas niet doorgaan. Maar dat wil niet zeggen dat er daardoor geen waardering meer kan worden uitgesproken. We doen dat nu gewoon online! Want waardering krijgen is ontzettend belangrijk, misschien in deze tijd nog wel meer dan anders. Zie op deze pagina hoe we twee zorg- en welzijnskanjers in het zonnetje zetten en deel ook jouw trots!

Leo

Trots op vrolijke, hardwerkende Leo

Leo Ras is werkbegeleider bij Middin, een organisatie voor mensen met een beperking. Zijn collega’s Peter, Judica, Gert-Jan én cliënten Tim en Roeland grepen hun kans. Zij verrasten hem met hun persoonlijke boodschappen. Zij vertelden Leo waarom zij zo trots op hem zijn.

 

Mirjam

Trots op authentieke, warme Mirjam

Mirjam Wijsbeek is wijkverpleegkundige bij thuiszorgorganisatie Evita. Haar collega’s Elized, Maaike, Wim en Marjo én een van haar cliënten wilden haar wel eens in het zonnetje zetten. Zij vertelden Mirjam waar zij trots op haar zijn. 

 

550x260 rituals

Op wie ben jij trots? Deel jouw waardering!

Er is niets zo positiefs als waardering die zich uitspreidt als een olievlek. Daarom doen wij een oproep: op wie ben jij trots? Deel hieronder jouw waardering! Onder de vijf leukste waarderingen verloten we Rituals-pakketten. Daarmee kan degene op wie jij trots bent, wat tijd voor zichzelf nemen. Maar jij verdient ook iets. Jij en degene voor wie jij je waardering uitspreekt, mogen deelnemen aan de workshop Trots op mij