Werken en Mantelzorgen (online, VOL)

Werken en Mantelzorgen

Zorg jij in je vrije tijd voor een ziek of hulpbehoevend familielid, vriend of buur? Dan is deze workshop interessant voor jou! Ook als je weet dat je binnenkort met het zorgen voor iemand uit je naaste omgeving te maken krijgt. Als je werk en mantelzorg combineert, is dat een behoorlijke uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat je jouw balans serieus neemt? Dat je het volhoudt en met plezier blijft werken?

In deze interactieve workshop staan we stil bij wat het betekent om mantelzorger te zijn en hoe je zelf kunt werken aan je eigen balans. 

Na deze workshop weet je 

• wanneer je mantelzorger bent;
• waarom het zo belangrijk is om jouw balans serieus te nemen;
• welke 3 aandachtspunten jou daarbij helpen;
• wat je zelf kan doen aan de balans belasting-belastbaarheid;
• welke mogelijkheden er op het werk zijn als je werk en mantelzorg combineert.

Over de spreker

De training wordt verzorgd door Anjo Pluijmers van WerkZorgBalans. Zij is deskundige op dit gebied en helpt organisaties en medewerkers om werk en mantelzorg op een goede manier te combineren.

Wanneer?

De online workshop vindt plaats op dinsdag 15 november, van 15.00 tot 16.30 uur. Let op: op woensdag 16 november organiseren we ook een live workshop over werken en mantelzorgen.

Aanmelden

Je kunt je voor deze workshop helaas niet meer aanmelden. 

Meer informatie

Deze workshop maakt deel uit van de Sterk in je werk week. Kijk hier voor het hele programma. Wil je meer weten over de workshop? Neem dan contact op met Renske Mijderwijk via renske@zw-connect.nl of 06 - 86 84 48 17.