Inschrijvingen Sterk in je werk week geopend

sterk in je werk week 2023 website

Inschrijvingen Sterk in je werk week geopend

Van 13 tot en met 17 november staat de Sterk in je werk week weer op het programma! De ideale tijd om te werken aan jouw vitaliteit. We hebben ook dit jaar weer een uitgebreid aanbod aan workshops en inspiratiesessies voor je klaar staan. De inschrijvingen hiervoor zijn vanaf vandaag geopend. 

Het thema dit jaar is Energiek op de werkvloer. 'Energiek' brengen we in verband met 'levensenergie'. En als energieke medewerker bruis je van vitaliteit en inspiratie en zet je je graag in voor de organisatie en ben je bevlogen en betrokken. 

Activiteiten

Op het Zorg en Welzijn Plein vind je een overzicht van de activiteiten. Bouw veerkracht op bij het Energie Event en zet je sensitieve eigenschappen om in kracht tijdens de workshop Hooggevoelig en werken in de zorg. 

Zet je collega in het zonnetje

Ken je een zorgtopper die altijd voor anderen klaarstaat? Nomineer en verras ze tijdens deze speciale week. De tien beste verhalen winnen een cadeau ter waarde van 50 euro!

Meer informatie

Heb je een vraag over de Sterk in je werk week? Neem dan contact op met Jennifer Janssens-Wassenaar, projectleider, via jennifer@zw-connect.nl.