6 vacatures in onze vacaturebank gevonden

Zoek een vacature met behulp van zoektermen of gebruik de filters.

Snel vacatures vinden

Resultaat filteren

Functiegebieden
Opleidingsniveau
Uren per week
Dienstverband
Standplaats
Organisatie
Branche

Job alert

Wil je per e-mail op de hoogte worden gebracht van de nieuwste vacatures? Maak dan nu een job alert aan!

Log in om de job alert in te stellen.

Inloggen en aanmaken
Weergave

Verpleegkundige thuiszorg/hospice - locatie Beth-San Moerkapelle

Moerkapelle 36 uur Cedrah
Ben jij degene die het thuiszorgteam van Beth-San helpt ontwikkelen naar een hoger kwaliteitsniveau? Heb je een luisterend oor, ben je doortastend en open? Wees welkom als verpleegkundige in ons team!

Verzorgende IG thuizorg/hospice - locatie Beth-San in Moerkapelle

Moerkapelle 36 uur Cedrah
Heb jij oog voor de kwaliteit van de zorg? Help jij mee om de thuiszorg van Beth-San toekomstbestendig te maken en vind je het mooi om in een hospice te werken? Wees welkom als verzorgende IG in ons team!

Verzorgende IG - locatie Beth-San in Moerkapelle

Moerkapelle 36 uur Cedrah
Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende IG in Beth-San!

Begeleider flexpool

Rijswijk 4 - 36 uur Middin
Zoek jij volop ruimte om te groeien? In een rol die bij je past? Kom werken bij Middin als begeleider flexpool op verschillende woonlocaties in o.a. Zoetermeer, Zuidplas, Bleiswijk, Nootdorp en ga voor midden in het leven.

Activiteitenbegeleider - locatie Beth-San in Moerkapelle

Moerkapelle 36 uur Cedrah
Heb jij een hart voor ouderen, en wil je veel voldoening uit je werk halen? Wil jij bijdragen aan een zinvolle dagbesteding voor onze bewoners en cliënten én werken in een leuk team? Wie weet is de functie van activiteitenbegeleider dan iets voor jou! Solli...

Solliciteren kun je leren!

Sollicitatietraining

Vacatures in Zuidplas

Wil je graag werken in Zuidplas? Dan ben je bij Zorg En Welzijn Plein op het juiste adres. Kijk rustig rond tussen de op dit moment beschikbare banen in Zuidplas. Bekijk ons uitgebreide aanbod en solliciteer op de functie die je het meest aanspreekt. Krijg je liever eerst nog wat meer informatie rondom werken Zuidplas? Neem dan contact met ons op.